Fejl: aktivér cookies for at logge ind på Min Sundhedsplatform.

Fuldmagter


Pårørende eller andre fortrolige over 18 år

Pårørende eller andre fortrolige over 18 år kan få adgang til en patients Min Sundhedsplatform. Patienten kan give fuldmagt digitalt eller ved at printe en erklæring, udfylde og aflevere den på hospitalet.

Tildel fuldmagt digitalt

Patienter kan tildele en pårørende fuldmagtsadgang ved at logge ind på Min Sundhedsplatform og sende en invitation til den pårørende. Vær opmærksom på, at det kræver, at den pårørende selv har adgang til Min Sundhedsplatform. Patienten sender invitationen ved at vælge ”Del mine oplysninger” under menupunktet ”Profil”. Det er vigtigt, at patienten sender invitationen til den mailadresse, som den pårørende har registreret i Min Sundhedsplatform. Pårørende modtager en invitation og skal herefter bekræfte kendskabet til patienten ved at angive patientens fødselsdag.

Kontakt Patientsupporten, hvis pårørende ikke kan logge ind. Find kontaktoplysninger under Jeg har ikke adgang til alle funktioner.

Tildel fuldmagt ved fuldmagtserklæring

Fuldmagtserklæringen skal underskrives af begge parter og to vitterlighedsvidner og afleveres på den afdeling, patienten er tilknyttet: Åbn PDF og print fuldmagtserklæring: Patient til pårørende. (Åbner i nyt vindue)

Forældre til børn under 15 år

Forældre til børn under 15 år kan få adgang til deres barns Min Sundhedsplatform, såfremt de har forældremyndigheden og underskriver en aftaleerklæring.
Åbn PDF og print Aftaleerklæring: Forældre til barn under 15 år. (Åbner i nyt vindue)

Plejeforældre til børn under 15 år

Plejeforældre til børn under 15 år kan få adgang til deres plejebarns Min Sundhedsplatform, såfremt de har en underskrevet fuldmagtserklæring fra forældremyndighedshaver (typisk biologiske forældre) og underskriver en aftaleerklæring.
Åbn PDF og print Aftaleerklæring: Plejeforældre til barn under 15 år. (Åbner i nyt vindue)
Åbn PDF og print Fuldmagtserklæring: Fra forælder med forældremyndighed til plejeforælder. (Åbner i nyt vindue)